Behruz Huseyinzade Kimdir?

Behruz Huseyinzade, Okültist, Skeptik Bilimci, Lirvian Kozmik Frekans Sistemi kurucusu, Yazar, Gizli bilimler araştırmacısıdır.11 Ocak 1986‘da Rusya’da doğdu. Çocuk yaşlarında karşılaştığı sıra dışı ve doğaüstü olaylar onu derinden sarstı, ardından çevresinden duyulan ilgi nedeniyle yaşadığı bölgede Okült bilimciler tarafından dikkatleri üzerine çekti ve ailesinin de izniyle eğitim görmesi için davet aldı.

Metafizik, parapsikoloji, mistisizm, ezoterizm alanındaki araştırmaları ve pratik çalışmaları ile okuyucuların ilgisini çeken Yazar, Okült ve skeptik bilimci olarak gizli bilim araştırmacısıdır ve uzun yıllar boyunca bu konularda pratikler hayata geçirmiştir. Behruz Huseyinzade, Okült bilim alanında aldığı eğitimler sonucu yaşadıklarıyla bağdaştırdığı ipuçları buldu. Arap mistisizmine ve Antik Mısır Uygarlığına ilgi duymaya başladı. Yazdığı öykülerin ve yazıların ailesini ve çevresini endişelendirmesi sebebiyle sürekli çevre baskısına maruz kalan ve farklı olarak tanımlanan davranışlar sergileyen yazar bir süre okula gidemedi.

Bu çalkantılı dönem sonrasında evinde fizik ve astroloji üzerine dersler aldı. Bir süre sonra lise eğitimine devam etti. Ardından Bilgisayar Yazılım ve Donanım alanında lisansını tamamladı. Bu tür bir eğitim kendisi için yetersiz kaldığından, bazı Avrupa ülkelerindeki Okült topluluklara mektuplar yazdı, aldığı cevaplardan sonra üniversite hayatının ardından birçok Avrupa ülkelerinde metafizik öğretiler kapsamında geniş eğitimler aldı. Çocukluğundan itibaren eğitime ara vermeyen Yazar, 2008 yılından itibaren hayatını Okült bilim pratiklerine ve araştırmalarına adadı. Zaman kavramı, Bilinç ve bilinçaltı, Kozmik var oluş hakkında okült bilim camiasına sunduğu çok sayıda tezlerin bazıları kabul gördü ve sonrasında bilgi ve tecrübesini genişletmek için farklı ülkelere seyahatlerine devam etti. Eğitimleri ve pratikler sonucunda elde ettiği bilgileri yazmaya devam etti, ilk kitabı olan “KAYIP IRK” kitabını 2019 Ağustos ayında Türkiye’de okurlara sundu. Ardından Azoth Al Lirvian, Yaşamak Var Olmak Değildir, Codex Asylum, Bilincin Tanrısal Yolculuğu, Codex Lirvian, Hekaba isimli kapsamlı eserleri kısa sürede Türkiye’de okurlarına ulaştırdı. Kayıp Irk isimli eserinin “The Lost Race” isimli İngilizce çevirisi de bulunmaktadır.

Yazarın öne sürdüğü fikir ve teorilerden bazıları;

• Yaşam içinde birden çok yaşamın mümkün olduğu,
• Zaman döngülerinde farklı yaşam boyutlarının olduğunu,
• İnsanın çoklu kimliklere sahip olduğu,
• DNA yapısının kodlamadan ibaret olduğu ve yeniden kodlanabilirliği,
• İnsan ırkının melez ırk olduğu,
• Bilinçaltı parazitlerinin var olduğudur.

Yazar öne sürdüğü tezler ve teoriler dışında, insan ırkının toplu şekilde aydınlanma yaşamasının da imkansız olduğunu savunmaktadır. Kehanetler, Matrix sitemi, Kozmoloji, Dünya dışı yaşam ve enerji türleri, fizik ötesi boyutlar, beden dışı deneyimler, bilinçaltı kodlaması, var oluş ve yaratılış, yazarın en çok üzerinde durduğu konular arasındadır. Çalışmalarından arta kalan zamanlarda, yaptığı fizikötesi deneyimlerin çıkarımlarını insanlarla paylaşarak, insanların Okült bilgilere doğru yönlenmesini hedeflemektedir.

Okültist yazar Behruz Huseyinzade’nin, çalışmalarını sürdürdüğü ve okurları ile buluştuğu behruzhuseyinzade.com isimli web sitesi de bulunmaktadır.